onsdag, maj 27, 2009

Låt oss Presentera Daisy

Äntligen känner jag att jag kan visa upp vår nya familjemedlem! Nu är hon frisk och kry och vi är sååå glada och lättade över det.
Låt mig berätta lite om henne, för en liten flicka är det. :)

Vi har valt att ge henne namnet Daisy. Det betyder prästkrage på svenska och är ju bara så gulligt... Hon har redan fått ett ljusrosa halsband med en liten prästkrageberlock. Daisy är ungefär ett år gammal. Hon är en liten och nätt fröken med halvlång brunspräcklig päls. Vi gissar att hon är en blandning mellan bondkatt och main coon. Hon har små tofsar i öronen och en väldigt yvig svans som hon svänger så elegant med när hon går. Ibland påminner hon faktiskt om ett litet lodjur!
När vi tog hem henne från katthemmet, hade hon suttit där i en vecka. De hade fångat in henne då hon vandrat omkring vilsen och hemlös nånstans...
Vi föll snabbt för henne, för hon var så vacker och elegant där hon satt och tittade på oss med sina stora, gröna ögon, från insidan av buren. Vi gick fram för att hälsa och hon sträckte genast ut sin lilla tass i gensvar. Vi bara smälte... Så vi tog in henne i ett rum för att se hur hon skulle bete sig på större ytor. Hon kom och hoppade upp i mitt knä på en gång och då var det ju klart... Daisy skulle följa med oss hem, så var det bara.

Nu har hon bott hos oss i 13 dagar och vi vet att vi aldrig kunde få en bättre katt. Hon är allt vi nånsin önskat i ett djur! Hon hårar knappt trots sin halvlånga päls, visar aldrig en tendens till att bitas eller rivas, är mycket kelig, kommer när man ropar, är lagomt busig och vill mest gosa hela tiden. Men mest av allt är hon så otroligt söööööt!!!!
En liten gudagåva är vad hon är, vår lilla Daisy. ♥
Tack underbara Christine som tog sig tid och fotade henne! Nu blir det till att rama in vår lilla flicka och sätta upp på väggen. :)

2 kommentarer:

  1. Marika aka Cooper27 maj 2009 kl. 15:02

    Åh, vad söt hon är! grattis till tillskottet! :)

    SvaraRadera