torsdag, maj 14, 2009

Katt- Drama


Hur kan man vara så gullig? (Sybil)


Gary- äntligen nöjd

Katterna är ju återlämnade igen för den här gången, men jag måste bara visa två till bilder på dem... Lillasyster Petra retar mig för att "lånekatterna var mitt liv" förra veckan, haha! Det stämmer att jag levde upp av de små liven, men va sjutton... Man har ju inte haft husdjur på tolv år så det är väl inte så konstigt! :)

Att katter har väldigt egna personligheter, det har vi ju konstaterat.
Vi hade haft katterna i tre dagar, när Gary plötsligt blev väldigt retlig mot den alltid lika lugna Sybil. Han flög på henne och ville brottas hela tiden, och han bet henne i öronen. Vi kunde inte förstå anledningen till detta plötsliga beteende, men till slut så slog det oss att Gary kanske var avundsjuk på Sybil, för hon hade nämligen hittat en alldeles egen låda i vårat vardagsrum att mysa i. På hela onsdagen klev hon ur sin älskade Ralph Laurenlåda endast för ätpauser och toalettbesök. Gary kanske kände sig utanför eller åtsidosatt?
(Christine F- ja, det var din låda, den som klänningen kom i! Den är skickad by the way!) Sybil var grymt söt när hon låg där i Christines låda så nöjd, så nöjd... Vi letade i alla fall på en annan liten kartong och bäddade mysigt med en handduk och ställde bredvid den andra. Det tog bara ett litet tag innan Gary gjorde den till sin egen, hihi. Sen låg katterna där i varsin kartong så lyckliga och lugna, resten av deras vistelse hos oss och det var inga mer konflikter dem emellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar