måndag, maj 04, 2009

Aloha-Party!





Med tillstånd från Christine, så knycker jag lite fler bilder från henne idag, hon är ju så fenomenalt bra på att fota...
I lördags var det ALOHA-PARTY för hela slanten hos the Buchanans. Det är inget nytt att vi älskar temapartyn och vi går ofta fullt ut. ;) Vi var sammanlagt 13 personer här hemma, alla iklädda Hawaiikransar med kockosnötsdrinkar i händerna. Martinas "Island- playlist" gick på repeat och stämningen var tropisk, avslappnad och på topp, precis som på Hawaii alltså! (har vi fått för oss)

Nu har CH och gänget lämnat oss för nya äventyr. De fyra semesterfirarna bestående av Christine, Björn, Marcus och Johanna, glider i stundens ögonblick fram på Pacific Coast Highway i solen, i sin bisarrt stora bil; fullpackad med färdkost och där varje man har tre säten för sig själv och varje plats har sin egen AC. De har mängder av roliga aktiviteter framför sig innan de kommer tillbaka till oss igen om några veckor. Går det någon nöd på dem just nu? Troligtvis inte.
En sak är samtliga i resesällskapet rörande överens om: ALLT är STÖRRE i Amerika. Katterna är större, bilarna är större, munkarna, hamburgarna, människorna och till och med kottarna är större.

För att följa Christine och gänget på deras månadslånga resa runt på den amerikanska västkusten, gå in på http://holmchristine.blogspot.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar