torsdag, september 03, 2009

Äntligen!!!

Nu har tjejerna kommit! Och kolla va dom hade med sig till oss! Nu jevvlar blir det filmtajm här hemma snart. Då ska vi dra ur telefonen, köpa det perfekta filmgöttat och borra ner oss i soffan för att se om den här filmen är så fantastisk som alla säger? Åh, vad mysigt det ska bli! Det borde va förbjudet att se Män Som Hatar Kvinnor om man inte har läst boken (som Frida och Maria) hmmm... Ska fundera på om de ska tillåtas se filmen med oss andra i alla fall ;) (Hysterisk? Jag?)
En oblyg mängd med lösgodis har oxå fraktats hit med flickorna från Sverige.

Jag blev chockad över hur stora godispåsarna har blivit där hemma??! För att bara fylla upp botten så har man ju typ ett kilo godis i påsen! Inte konstigt med det stigande fetmaproblemet i Sverige. Kommer ni ihåg de små vita påsarna som fanns i alla kiosker på åttiotalet? De med de orange och gröna bollarna på. Man fick sin lördagsgodispeng och fick köpa godis för 10 kronor! Noggrant valde man ut sina buggtuggummin, nötkräm och laktitspipor där på kiosktrappan. Nostalgi så det heter duga.

2 kommentarer:

  1. Filmen är verkligen såååå bra men jag har inte läst boken ;-)
    Just nu är det bara massa svininfluensa snack här.... verkar som de glömt fetma debatten ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, kommer du ihåg när vi var hemma hos dig och cyklade till kiosken i forsby i full fart så vi skulle hinna köpa snask...Det var tider det!

    SvaraRadera